Zonnestroomsystemen (sets)


Kleinere systemen verkopen wij als complete sets. De grotere systemen stellen wij samen naar gelang de wensen van de klant. Het lastige rekenwerk dat daarbij hoort nemen wij van u over.

Belangrijk te weten is het verschil tussen een 12 Volt gelijkstroom systeem en een 230 Volt wisselstroom systeem.

12 Volt gelijkstroom systeem

Dit zijn de de eenvoudigste systemen. Alles wat u aansluit op de accu moet geschikt zijn voor 12 Volt gelijkstroom. Denk aan apparatuur die in caravans zit. Verlichting, kleine waterpompjes, etc. Eventueel koelkasten op 12 Volt, al zijn die niet energie-zuinig. Op onze kleinere laadregelaars voor 12/24 Volt zit een USB uitgang om de mobiel op te laden, al is dat beslist niet standaard. Accu-gereedschap opladen kan weer niet. Deze systemen zijn dermate recht toe-recht aan dat ze vaak zelf gemonteerd worden. Door handige mensen. Daarom bieden wij de solar kabels en het montage systeem voor het paneel apart aan.

230 Volt wisselstroom systemen

Bij deze systemen kan u apparatuur gebruiken die u thuis ook heeft. Alles is mogelijk, tot elektrisch koken aan toe, al is dat een uitzondering. De combinatie accu/omvormer bepaald het maximale vermogen dat afgegeven kan worden.

Systeem “Basis Luxe 12V”

U heeft al licht in uw schuurtje/tuinhuisje vanaf € 99,95! Het maakt letterlijk een verschil van dag en nacht. Het oplaadpunt voor uw mobiele telefoon krijgt u er gratis bij!

Zonnestroomsystemen (sets)
Klein zonnestroomsysteem

Deze, eenvoudig zelf te monteren, 12 Volt gelijkstroom set bestaat uit hoogwaardige componenten;

  • Zonnepaneel 10W, 20 jaar vermogensgarantie.
  • Laadregelaar, 10A, met 1 USB oplader (zelfs voor iPhone geschikt)
  • AGM deep cycle  accu, 7,7 Ah C20
  • LED lamp 12V, 3W, met normale fitting (E27).

Met deze installatie heeft u zo’n 15 uur licht tot uw beschikking met een volle accu. En op een zonnige dag is de accu weer helemaal volgeladen.

 

Systeem Basis Luxe 100/12

Dit systeem stelt u in staat om ’s avonds een lichtje aan te doen en overdag een waterpompje te kunnen gebruiken. De tuin sproeien wordt zo nog leuk. Een radio erbij laten spelen kan ook. Natuurlijk kan u ook de telefoon opladen direct vanuit de laadregelaar.

De set bestaat uit:

  • Luxor monokristallijn zonnepaneel van 100 Wp
  • Laadregelaar, 10A, met 1 USB oplader (zelfs voor iPhone geschikt)HP 2410
  • AGM deep cycle  accu, 75 Ah C10
  • Montage elementen voor het paneel op schuin, vlak dak
  • Solarkabel 2 x 10 m, accukabel 2 x 1 m en 20 A hoofdzekering

Setprijs slechts € 499,- incl. BTW, excl. montage

De kabels zijn, waar nodig, al voorzien van kabelogen, end. Dat maakt montage wel erg makkelijk en kan zonder speciaal gereedschap gebeuren. Geen zin in de montage? Dan doen wij dat voor u!

 

De opmaak van de foto’s, daar kan je wat van zeggen, maar dat is niet waarom het gaat. Misschien moeten we dat toch een keer veranderen.

Uiteraard hebben wij ook grotere systemen. Tot en met een compleet onafhankelijke stroomvoorziening. En alles wat er tussen zit.

Neem direct contact met ons op voor details.

yingl

 

 

Omvormer 800W

A+++