Grotere projecten


Naast de echte off-grid projecten (zonder netaansluiting) doen wij ook projecten voor VVE’s, grote woonhuizen, sportverenigingen en bedrijven.
SDE+
Project van 200 panelen in de bollenstreek

Bij veel van deze situaties hebben we te maken met een grootverbruikersaansluiting (3 x 80 A of meer). Teruglevering aan het net is dan niet zonder meer mogelijk! Terwijl zonne-energie toch een interessante optie is, ook financieel!

Er staan ons verschillende opties open om zonne-energie zinvol toe te passen. Vaak hoort daar een subsidietraject bij, bij voorbeeld SDE+. Wij zijn opgeleid om en de technische kant en de subsidie-kant van dergelijke projecten op te pakken en tot een goed einde te brengen.

Wij bekijken alle aspecten van het project en kiezen, samen met de opdrachtgever, voor een bepaalde richting. Verder regelen wij alles voor u. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven. Voor de drie fasen aansluiting en eventuele nieuwe bekabeling, montage bedrijven voor vakkundige montage van de panelen en gerenommeerde groothandels voor de levering van kwaliteits-apparatuur, montagematerialen en panelen. Om de financiële risico’s voor u te beperken laten wij de benodigde materialen direct ter plaatse afleveren.

Off Grid Centre Holland neemt de engineering en de coördinatie voor zijn rekening.

Voor sportverenigingen hebben wij een handleiding opgesteld om het proces duidelijk te maken. Klik hier om die te downloaden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.